Effektri Gold for Dogs (500 ml)

Effektri Gold for Dogs (500 ml)

Effektri Gold for Dogs – Kosttillskott för Hindar

Effektri Gold for Dogs är ett unikt kosttillskott som kombinerar omega-3-fettsyror med ledstödjande näringsämnen, vilket förstärker deras gemensamma effekt. Det är särskilt anpassat för hundar som är benägna att utveckla ledproblem, seniorhundar, eller aktiva hundar som agilityhundar. Denna specialformulerade olja hjälper till att minska inflammationsreaktioner i lederna och stödjer återuppbyggnaden av ledvävnad.

Omega-3-fettsyrorna i Effektri Gold bidrar till att minska oxidativ stress, ett tillstånd där balansen mellan fria radikaler och antioxidanter är rubbad, vilket kan påskynda åldrandet. Den naturliga oljan i produkten är rik på polyfenoler som motverkar detta tillstånd och främjar allmän hälsa. Tillsammans med MSM, glukosamin och kondroitinsulfat är Effektri Gold utformat för att stödja hälsan i leder, vävnader, hud och skelett när din hund åldras.

Fördelar:

Enkel användning: Omega-3-fettsyror och ledstödjande näringsämnen i en och samma produkt.
Säker för fiskallergiker: Använder 100 % rena EPA- och DHA-fettsyror utan kalprotein.
Hög kvalitet: Apotekskvalitet och noggrant kontrollerade ingredienser.

Användningsområden:

Förbättrar ledernas hälsa: Stödjer ledvävnader och minskar inflammationer, vilket är särskilt bra för äldre hundar och de som är benägna att utveckla ledproblem.
Främjar återhämtning: Hjälper aktiva hundar att återhämta sig snabbare efter fysisk ansträngning.
Allmän hälsa: Stödjer hjärt- och kärlhälsa, hjärnans funktion och synförmåga samt ger en glänsande päls.

Dosering:
0,40 ml per kg kroppsvikt per dag. Till exempel, för en hund som väger 20 kg är den dagliga dosen 8 ml. Förvara öppnad flaska i kylskåp och använd inom 3–4 månader.

Läs mer om Effektri Gold for Dogs (500 ml)

Effektri Gold for Dogs (500 ml)

Kosttillskott

Hitta Effektri Gold for Dogs (500 ml) även hos:




Rulla till toppen