Feel Active Glacier Vintertäcke Blå (20 cm)

Feel Active Glacier Vintertäcke Blå (20 cm)

 

Feel Active Glacier Vintertäcke – Mörkblå

Feel Active Glacier Vintertäcke är en stilren, varm, vattentät och vindtät vinterjacka, designad för att passa de flesta hundar. Med ett brett utbud av storlekar och tillverkat av funktionella material, håller detta täcke din hund varm och bekväm under kalla promenader i vårt nordiska klimat.
Täcket är lätt och smidigt, vilket gör det perfekt för aktiva hundar som annars skulle begränsas av tjockare jackor.

Hundjackan är utrustad med ett Feel Tech-membran och Primaloft Black insulation RISE 60 g-foder, vilket ger ett lätt och rörligt plagg som ändå ger optimal värme. Jackan har testats under tuffa väderförhållanden av känsliga hundar och har fått strålande recensioner!

Primaloft Black insulation-fodret är utformat för att efterlikna dunets isolerande egenskaper, utan att faktiskt innehålla dun. Detta ger alla fördelar av en dunjacka, utan att skada några fåglar! Dessutom består 80% av fodret av återvunnet material.

Feel Active Glacier Vintertäcke har en hög krage som effektivt skyddar hundens nacke och hals från kyla, vind och väder. Det andningsbara fodret ger en skön känsla samtidigt som det håller hunden varm.

Utsidan av jackan är elegant blå med reflexdetaljer som ökar synligheten under mörka promenader.

Värmeförmågan i en jacka beror inte enbart på materialets tjocklek, utan också på hur väl det håller kvar värme och luft. Primaloft använder sig av extremt tunna fibrer som effektivt bevarar värmen.

Material: 

Yttertyg:

74% polyamid
14% TPU
12% spandex

Innertyg:

60% bomull
40% polyester

Tvätt- och skötselråd:

Maskintvätt vid 30 grader på skontvätt
Använd flytande kulörtvättmedel
Undvik sköljmedel eller mjukmedel
Vrid inte ur plagget
Torka av med en fuktig trasa mellan tvättarna för att hålla jackan ren

Notera att membranet sitter på insidan av jackan. Vid regn eller snö kan utsidan verka blöt, men insidan förblir torr. Om du vill undvika att även utsidan blir blöt, rekommenderar vi att impregnera jackan.

 

Läs mer om Feel Active Glacier Vintertäcke Blå (20 cm)

Feel Active Glacier Vintertäcke Blå (20 cm)

Vintertäcke hund

Hitta Feel Active Glacier Vintertäcke Blå (20 cm) även hos:




Rulla till toppen