Trixie Fingertandborstar 2-pack

Trixie Fingertandborstar 2-pack

Trixie Fingertandborstar 2-pack – För hunden och kattens tänder!

Det här är ett praktiskt 2-pack med tandvårdsprodukter från Trixie. De är enkla att trä på fingrarna och kan användas till både hundar och katter. Trixie Fingertandborstar innehåller en vit tandborste och en röd gummi-massageborste.

Varför ska jag borsta min hunds/katts tänder? 

Att borsta tänderna på din hund eller katt har många fördelar, och det är aldrig för sent att börja! 
Regelbunden tandborstning minskar risken för parodontit, tandlossning, inflammationer, tandsten och plack. Det motverkar också dålig andedräkt och bakterietillväxt. Många kosttillskott kan förbättra hundens eller kattens munhälsa, men inget kan ersätta den mekaniska funktionen i just tandborstning! 

Regelbunden tandborstning har flera fördelar både för dig och din hund/katt. Genom att upprätthålla en god tandhälsa och munhygien så ökar du din hunds/katts välmående i grunden och minskar risken för att den drabbas av t.ex. inflammationer. Hos oss människor är det inte ovanligt att tandvärk drar med sig förkylning eller feber – samma sak kan hända din hund eller katt. Tandborstning motverkar följande: 

Dålig andedräkt 
Inflammerat tandkött 
Plack och tandsten 
Bakterietillväxt 

Tandborstning minskar även risken för parodontit och tandlossning hos din hund eller katt.Tänk på att det aldrig är för sent att börja borsta tänderna på ditt djur! Regelbunden tandborstning hjälper till att återställa balansen i munnen och läka redan inflammerat tandkött. Det finns många kosttillskott på marknaden som förbättrar hundens/kattens munhälsa, men kom ihåg att tandborstning aldrig helt går att ersätta! 

Läs mer om Trixie Fingertandborstar 2-pack

Trixie Fingertandborstar 2-pack

Hundtandborste & Hundtandkräm

Hitta Trixie Fingertandborstar 2-pack även hos:




Rulla till toppen